About

Hi, ik ben Mariska en dit is mijn persoonlijke kookblog. Ik ben al jaren gek op koken. Als ik thuis eet, komt het zelden voor dat ik niet kook. Ik hou ervan om te experimenteren met gerechten en ingrediënten. Een nadeel daarvan is, dat als ik een gerecht een tijd niet gemaakt heb, ik niet meer precies weet wat er allemaal in ging. Na alle mogelijkheden afgewogen te hebben, heb ik besloten om een blog te beginnen. Zo kan ik mooi mijn recepten bewaren en deze ook nog eens met andere delen.

Maart 2015 ben ik begonnen met een nieuwe blog: Flying Foodie; Een blog voor iedereen die gek is op heerlijk eten waar ze ook zijn.  Behalve food vind je hier ook leuke informatie over reizen, de leukste hotspots.

Smaak Explosie zal voorlopig gewoon blijven bestaan en zal dienen al verzamelsite voor al mijn oude recepten en mijn nieuwe recepten die op Flying Foodie verschijnen.

English:

Hello to the international visitors. This blog is in Dutch. If wanted I could translate a recipe on request. Just drop a comment under the recipe and I will translate it for you when I can. Do check out my new Food & Travelblog Flying Foodie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s